0

Кошик

0

Порівняння

Блог

Як обрати безпечне автокрісло?
18.10.2024 08:08:20 187

На жаль, у світі не існує безпечних автокрісел, але існує статистика ДТП, на підставі якої можливо зробити певні висновки. Так для автокрісел, які встановлюються проти руху, ефективність захисту дитини складає 90% (мається на увазі, коли дитина не отримує жодних травм). Для автокрісел, встановлених за напрямком руху, цей відсоток складає 30-60%, залежно від методу кріплення. Чому так ? Найбільш розповсюдженні травми пасажирів під час ДТП: 1. ЧМТ під час удару об частини салону автомобіля, коли пасажир подорожує непристебнутим. 2. Хлистова травма або ..

Детальніше
Скільки води потрібно пити на день і чи буває вона шкідливою
19.09.2024 17:25:21 187

Усі ми знаємо, що вода життєво необхідна для гарного самопочуття і підтримки здоров'я, але наскільки важлива кількість води, яку ми п'ємо щодня? Сучасні дослідження підтверджують, що вода виконує безліч найважливіших функцій в організмі: від регулювання температури тіла і виведення токсинів до транспортування поживних речовин і навіть роботи мозку. Але скільки води потрібно пити на день і чи справді можливо пити забагато води? Для початку нагадаємо кілька цікавих фактів про воду: Організм дорослої людини на 65-70% складається з води, і цей показник може змінюватися залежно від віку, статі ..

Детальніше
Види макаронних виробів
19.09.2024 17:12:03 279

Макаронні вироби — один із найпоширеніших і найпопулярніших продуктів у всьому світі. Історія їхньої появи оповита справжніми загадками. Згідно з однією з найвідоміших версій, макарони привіз до Європи Марко Поло з Китаю. Однак, археологічні знахідки свідчать, що стародавні італійці вже в IV столітті до нашої ери готували щось схоже на сучасні макарони. Цей виріб, виготовлений із борошна та води, пережив багато епох і став невід'ємною частиною сучасної кулінарії. Цікавий факт: Італія — лідер зі споживання макаронів. У середньому, кожен італієць з'їдає близько 23 кг пасти на рік! Макарони ста..

Детальніше
Манна каша: аналіз корисних властивостей і проблеми грудочок
09.08.2024 09:32:51 1151

Манна каша – одна з тих страв, яка викликає у багатьох теплі спогади з дитинства. Історія манної каші сягає корінням у далеке минуле, коли її готували на молоці або воді, додаючи цукор, сіль або мед. Сьогодні ж манна каша може бути по-справжньому нетривіальною стравою, здатною здивувати навіть найвибагливішого гурмана. Цікавий факт: манна каша була популярна не тільки в нас, як багато хто думає, а й в інших країнах Європи, де вона служила основним джерелом енергії для дітей і дорослих. Сьогодні думки про манну кашу сильно варіюються. Одні вважають її незамінною частиною ранкового раціону, ..

Детальніше
Різновиди кави та кавових напоїв: цікаві факти, які варто знати
09.08.2024 09:33:45 368

Кава – це не просто напій, це ціла культура, історія і наука. Багато хто вважає, що знає про каву все, але насправді цей дивовижний напій зберігає безліч секретів. Наприклад, чи знаєте ви такий цікавий факт, що кава була заборонена тричі в різних частинах світу? У Мецці в 16 столітті через побоювання, що вона стимулює радикальні думки, в Англії в 17 столітті через підозри в змові, і в Пруссії в 18 столітті, коли король Фрідріх Великий спробував заборонити її, щоб люди пили більше пива. Інтригує? Тоді давайте зануримося у світ кави і відкриємо для себе її дивовижні види та напої. Різновиди ка..

Детальніше
Подарунки з алкоголем: найкращі ідеї для святкових подарунків
07.08.2024 10:38:47 384

Щоразу, коли наближається свято, чи то день народження, чи то Новий рік, чи то свято з якоїсь іншої нагоди, перед нами постає вічне питання: що подарувати? Знайти корисний і водночас доцільний подарунок, який би дійсно сподобався отримувачу, – завдання не з легких. Ідеальний подарунок має відповідати смакам та інтересам одержувача, бути не тільки приємним, а й пам’ятним, що тільки ускладнює завдання. У цьому контексті алкогольні подарунки стають чудовим вибором. Вони доречні в більшості випадків і можуть стати корисним доповненням будь-якого свята. Це можуть бути як класичні, так і незвичайні..

Детальніше
Світові смаки: рецепти соусів до шашлику для поціновувачів
09.08.2024 08:44:54 228

Шашлик – уже давно більше, ніж їжа! Це культовий символ дружніх посиденьок, душевного відпочинку та веселого проведення часу. Цікавий факт: у деяких культурах саме шашлик вважається стравою, здатною об'єднувати людей, адже приготування м'яса на відкритому вогні часто супроводжується веселими розмовами, жартівливими суперечками та сміхом. Однак, коли улюблені рецепти вже набридли, як здивувати гостей і надати страві нових ноток? Відповідь проста – нові рецепти соусів для шашлику. У цій статті ми розповімо, як приготувати соус для шашлику, щоб ваше м'ясо стало ще смачнішим і цікавішим. Основні ..

Детальніше