0

Кошик

0

Порівняння

Ласощі "Леопольд" Рулетики з куриного філе сушені 4 шт.

Ласощі "Леопольд" Рулетики з куриного філе сушені 4 шт.

Ціна 36.20

Опис Ласощі "Леопольд" Рулетики з куриного філе сушені 4 шт.

Собачі ласощі — один з елементів повноцінного харчування хатнього улюбленця. Вони містять велику кількість вітамінів, мікроелементів, а також корисні жири й амінокислоти, що сприяють зміцненню імунітету, корисні для внутрішніх органів, кісток, шкіри, шерсті, зору. Також, собачі ласощі є джерелом білків і вуглеводів, які необхідні тварині для нормальної, енергійної життєдіяльності. Крім цього, користь ласощів полягає в тому, що під час їхнього жування в собаки очищаються зуби від нальоту та зубного каменю; не дуже тверді ласощі можна давати цуценятам під час зміни зубів для заспокоєння ясен.

За допомогою натуральних собачих ласощів дуже легко дресирувати собаку, а оскільки до їхнього складу не входить борошно, то вони не дуже калорійними, що може несприятливо впливати на самопочуття собаки та її вагу. Адже, варто пам'ятати, що собачі ласощі — це, все ж, тільки частина раціону, вони мають використовуватися дозовано, щоб не порушувати денну норму калорій тварини. Для підтримання здорової життєдіяльності хатнього улюбленця, йому потрібне повноцінне правильно збалансоване харчування.

Собачі ласощі Леопольд — це 100% натуральний продукт, без додавання барвників, атрактантів, консервантів, без сої та ГМО. Виготовляються з найкращої вітчизняної сировини. Всі субпродукти, щоб стати ласощами для ваших улюбленців, проходять тільки спеціальне термічне сушіння, яке дає змогу усунути все небезпечне і залишити тільки корисне. А Вакуумовані упаковки забезпечує збереження аромату, структури та свіжість продукту.

До складу входить шкіра свиняча з курячим філе

Характеристики Ласощі "Леопольд" Рулетики з куриного філе сушені 4 шт.

Характеристики
Особливість Для молодих та дорослих собак
Вага 100 г
Тип Сушені ласощі
Кількість шт. в упаковці 4 шт.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.