0

Кошик

0

Порівняння

Ласощі "Леопольд" Печінка суена 100 г

Ласощі "Леопольд" Печінка суена 100 г

Ціна 28.90

Опис Ласощі "Леопольд" Печінка суена 100 г

Собачі ласощі — один з елементів повноцінного харчування домашнього улюбленця. Вони містять велику кількість вітамінів, мікроелементів, а також корисні жири й амінокислоти, що сприяють зміцненню імунітету, корисні для внутрішніх органів, кісток, шкіри, шерсті, зору. Також собачі ласощі є джерелом білків і вуглеводів, які необхідні тварині для нормальної, енергійної життєдіяльності. Крім цього, користь ласощів полягає в тому, що під час жування їх в собаки очищаються зуби від нальоту та зубного каменю; не дуже тверді ласощі можна давати цуценятам під час зміни зубів для заспокоєння ясен.

За допомогою натуральних собачих ласощів дуже легко дресувати собаку, а оскільки до їхнього складу не входить борошно, то вони не дуже калорійні, що може шкідливо впливати на самопочуття собаки та її вагу. Адже треба пам'ятати, що собачі ласощі — це, все ж, тільки частина раціону, вони мають використовуватися дозовано, щоб не порушувати денну норму калорій тварини. Для підтримки здоров'я життєдіяльності домашнього улюбленця, йому потрібне повноцінне правильно збалансоване харчування.

Собачі ласощі Леопольд — це 100% натуральний продукт, без додавання барвників, атрактантів, консервантів, без сої та ГМО. Виготовляються з найкращої вітчизняної сировини. Всі субпродукти, щоб стати ласощами для ваших улюбленців, проходять тільки спеціальне термічне сушіння, яке дає нагоду усунути все небезпечне та залишити тільки корисне. А вакуумована упаковка забезпечує збереження аромату, структури та свіжість продукту.

Характеристики Ласощі "Леопольд" Печінка суена 100 г

Характеристики
Особливість Для молодих та дорослих собак
Вага 100 г
Смак Печінка
Тип Сушені ласощі

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.