0

Кошик

0

Порівняння

Краплі від глистів Bayer Profender Spot-On для котів від 2.5 до 5 кг, 0.7 мл. 1 піпетка

Краплі від глистів Bayer Profender Spot-On для котів від 2.5 до 5 кг, 0.7 мл. 1 піпетка

Ціна 208.00

Опис Краплі від глистів Bayer Profender Spot-On для котів від 2.5 до 5 кг, 0.7 мл. 1 піпетка

Краплі від глистів Байєр Профендер Спот-Он для котів від 2,5 до 5 кг (0,7 мл) 

Профендер краплі на холку від гельмінтів

Загальна інформація Профендер комбінований антигельмінтний лікарський препарат. В 1 мл препарату міститься емодепсид 21,43 мг і празиквантел 85,75 мг. Профендер випускається у вигляді крапель на холку в трьох дозуваннях для кошенят і котів до 2,5 кг, для котів 2,5 - 5 кг і для котів 5 - 8 кг.

Показання: Профендер призначають для дегельмінтизації котів з профілактичною і лікувальною метою при нематодозах (Тохосаra саti, Toxascaris leonine, Ancylostoma tubaeforme) і цестодозах (Echinococcus multilocularis, Dipylidium caninum, Taenia taeniaeformis).

Застосування: Препарат застосовують зовнішньо, наносячи в місця, недоступні для злизування, безпосередньо на шкіру між лопатками біля основи шиї. Препарат наносять на суху неушкоджену шкіру. Профендер можна застосовувати кошенятам старше 8-тижневого віку і / або масою більше 0,5 кг. Час, необхідний для всмоктування препарату, становить близько 2 годин. Після закінчення цього часу тварина в разі потреби можна мити.

Дозування за вагою:  Вага тварини Дозування Профендер

0,5-2,5кг Піпетка Профендер для котів до 2,5кг; 0,35мл

2,5-5,0кг Піпетка Профендер для котів 2,5-5,0кг; 0,70мл

5,0-8,0кг Піпетка Профендер для котів до 5,0-8,0кг; 1,12мл

Більш 8кг Комбінація піпеток різної фасування з розрахунку 0,14мл на кожен кг маси тварини.

Механізм дії: Механізм дії празиквантел полягає в деполяризації нейром'язових гангліоблокаторів, порушення транспорту глюкози і мікротубулярної функції цестод, празиквантел викликає порушення м'язової іннервації, параліч і загибель паразитів. Надаючи стимулюючу дію на пресинаптичні латрофілінові рецептори, емодепсид викликає параліч і загибель паразита.

Ефективність: Дегельмінтизацію котів препаратом Профендер проводять одноразово. Що входять до складу препарату активні компоненти забезпечують широкий спектр антигельмінтної дії на круглих і стрічкових гельмінтів, а також діють на різні стадії життєвого циклу гельмінтів статевозрілі особини, статевонезрілі особи, личинкові стадії L3, мігруючі в організмі, і L4, що паразитують в шлунково-кишковому тракті.

Безпека: Побічних явищ і ускладнень при застосуванні препарату відповідно до цієї інструкції, як правило, не спостерігається.

Термін придатності препарату при дотриманні умов зберігання 3 роки з дня виробництва.

Виробник: Bayer

Характеристики Краплі від глистів Bayer Profender Spot-On для котів від 2.5 до 5 кг, 0.7 мл. 1 піпетка

Характеристики
Вид Краплі
Об'єм 0.7 мл
Тип Антигельмінтний
Призначення Для дегельмінтизації з профілактичною і лікувальною метою

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.